ШНД.РЕФЛ.САЛ/МАЛ Пленка п/п "Коллекция" РЕФЛЕКС Салат-малина 70см

Фасовка
Кол-во фасовок:
Цена за шт
  • 64,40 р
Наличие:
Есть
Цена за фасовку:
64,40 р
В корзине
00-00057750

ШНД.РЕФЛ.САЛ/МАЛ

Дополнительные характеристики
Тема: 8 марта


Размер: 70 см